Fritidsaktiviteter

Aktiviter jeg har deltaget i, eller været ansvarlig for, i min fritid

I den peiode hvor jeg boede i Hadsten gik jeg til Basketball, men det var kun i en kortere periode

Efter vi flyttede på gården gik jeg i et par sæsoner til håndbold i Grædstrup Idrætsforening.

Håndbold blev mindre interessant, så jeg valgte at det skulle være fodbold og dette kunne jeg kun deltage i ved at tage til Brædstrup. Her deltog jeg også et par sæsoner igennem Brædstrup Idrætsforening.

Hverken håndbold eller fodbold faldt aldrig rigtig i den rette folde, så da jeg blev 12 år kom det i stand at jeg begyndte til folkedans og det var det helt rigtige for mig. Jeg startede ved Grædstrup Folkedansere hvor jeg dansede med min mor den første sæson. I den efterfølgende sæson fik jeg en af pigerne fra min klasse med som jeg dansede med et par sæsoner.

Efter et par sæsoner skiftede Grædstrup Folkedansere navn til Ring-Grædstrup Folkedansere. Her var jeg så heldig at der var nogle flere som var på min alder. Det gjorde at vi begyndte at tage rundt til legestuer forskellige steder. Blandt andet kom vi i området omkring Vejle, hvor der var en del yngre der også dansede folkedans. Dem kom vi meget godt ud af det med og vi blev inviteret til at komme med på et opvisningeshold i Århus.

båbbåb