Folkedans

Folkedans

Her på siden vil jeg ligge nogle af de ting jeg arbejde med i forbindelse med instruktion af folkedans. Det også være her mine notater taget i forbindelse med Bjerringbrokurserne kommer til at ligge. Da jeg har en del års erfaring som instruktør, men endnu ikke har færdiggjort min uddannelse hos Landsforeningen Danske Folkedansere skal der gøres opmærksom på at nogle af de ting jeg nævner er for egen regning.


Min holdning til folkedans er at det skal være en god oplevelse for danserne. Derfor lægger jeg rigtig meget energi i min instruktion og giver min persomlige mening til kende.


På denne side vil der også ligge en liste over de danse jeg har planer om skal bruges i sæsonen 2014/2015 ved Brønshøj folkedanserforening.


Årsprogram for Brønshøj Folkedansereforening:Her vil jeg skrive omkring de ting jeg skal arbejde med i forbindelse med det kommende Hold 4 på Bjerringbro:


Jeg har allerede fået den første opgave og det er Kontra Blegind (P-PI) Det er en rækkedans for 8 par. Jeg har en plan om at jeg vil lave beskrivelsen på tegneserieform da der er mange figurer der skal holdes styr på.

Copyright @ mestersvejseren.dk 2019